FAQs - Tots els teus dubtes sobre Putón Verbenero les trobaràs aquí


Vull contactar amb vosaltres, Com ho faig?

Si ens vols fer alguna pregunta, comentari o solament per a saludar, envia'ns un email o emplena el formulari.
Si el que vols és que t'avisem quan fem alguna fira o festival, envia'ns un email amb el teu correu electrònic i amb l'assumpte 'ALTA'.
Correu Electrònic: pverbenero@gmail.com
Telèfon (Nacho): (+34) 679 45 25 33 - (+34) 93 750 47 62


Com puc pagar a la botiga Online de Putón Verbenero?


Pots fer el pagament amb Targeta de crèdit, Paypal or Bizum.
El pagament mitjançant Targeta de Crèdit és a través de Paypal, no necessites tenir un compte PayPal per a realitzar el pagament.
Tots els preus porten IVA inclòs.


Estan els productes de Putón Verbenero llestos per a enviar?

Si, enviem els productes un o l'endemà passat del pagament (excepte cap de setmana i festius). Depèn del país de destinació utilitzem diferents plataformes d'enviament, Correus, Zeleris o DHL Express, però sempre amb certificat d'enviament, per a poder seguir en tot moment el paquet.
És la forma més segura. T'enviarem el codi d'enviament per a poder fer el seguiment del paquet mitjançant la web d'enviaments. Amb l'enviament certificat, si no hi ha ningú per a recollir el paquet, el carter et deixarà un avís per a anar a recollir-lo a la teva oficina de correus més pròxima.

Normalment l'enviament triga:
  • Espanya i Andorra: 3-8 dies laborables
  • Europa: 3-8 dies laborables
  • Estats Units i el Canadà: 3-8 dies laborables
  • Altres: 8-40 dies laborables


Polítiques

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Putón Verbenero serà utilitzada únicament per respondre a les seves consultes així com per informar-los de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu permís.
Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartits amb terceres persones o empreses i seran tractats d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 de 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.


Protecció de dades

En compliment amb la GDPR, no guardem cap dada facilitada pels clients (ni nom, ni mail, ni adreça, ni telèfon...), aquests queden emmagatzemats en Paypal, i només són usats al moment de l'enviament de la compra.