Contacte
Si ens vols fer alguna pregunta, comentari o solament per saludar, envia'ns un email o omple el formulari.
Si el que vols és que t'avisem quan fem alguna fira o festival, envia'ns un email amb el teu correu electrònic i amb l'assumpte 'ALTA'.
Correu Electrònic: pverbenero@gmail.com
Telèfon (Nacho): (+34) 679 45 25 33 - (+34) 93 750 47 62


Productes
Els teixits llisos són de produció local i els estampats estan serigrafiats per nosaltres mateixos o són del Japó, Estats Units, Corea del Sud i clar, de Barcelona.
Normalment són 100% cotó o lli. Les samarretes serigrafiadas a mà són American Apparel, que és una empresa que no explota als seus treballadors. Normalment fem talles S, M, L i XL.

Formes de Pagament

Pots fer el pagament amb Paypal, Targeta de Crèdit o Bizum.
El pagament mitjançant Targeta de Crèdit és a través de Paypal, no necessites tenir un compte PayPal per a realitzar el pagament.
Totos els preus porten IVA inclòs.

Enviament
Enviem els productes l'endemà del pagament (excepte cap de setmana i festius). Enviem per correu certificat excepte a USA i Canadà que ho fem per DHL Express (excepte apartat de correus).
És la forma més segura. T'enviarem el codi de correus per poder fer el seguiment del paquet mitjançant la web de correus. Amb l'enviament certificat, si no hi ha ningú per recollir el paquet, el carter et deixarà un avís per anar a recollir-lo a la teva oficina de correus més propera.

Normalment correus triga:
  • Espanya i Andorra: 2-3 dies laborables
  • Europa: 3-8 dies laborables
  • Estats Units, Canadà: 3-5 dies laborables
  • D'altres: depèn del país

Canvis
Si un producte arriba fet mal bé, ens ho dius i et retornarem els diners o et farem un altre.

Comandes Especials
Acceptem comandes especials, si vols un producte d'una mesura en concret o color ens ho dius i et direm el preu sense cap compromís.

Polítiques
Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de PUTON VERBENERO serà utilitzada únicament per respondre a les seves consultes així com per informar-los de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu permís.
Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartits amb terceres persones o empreses i seran tractats d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 de 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Protecció de dades
En compliment amb la GDPR, no guardem cap dada facilitada pels clients (ni nom, ni mail, ni adreça, ni telèfon...), aquests queden emmagatzemats en Paypal, i només són usats al moment de l'enviament de la compra.